Informatie

Bij Spaans Netwerk worden taal- en cultuurtrainingen Spaans op maat verzorgd door een eerstegraads bevoegd docente Spaans in Noord-Holland: voor particulieren en voor bedrijven, privélessen en cursussen. De cursussen bestaan uit groepen van maximaal 4-6 personen: kleine groepen om toch zoveel mogelijk op de individuele behoeften van de verschillende leerlingen in te spelen. De lessen vinden overdag en ‘s avonds plaats in de cursusruimte aan de Industrieweg 13 of aan huis.

Bij Spaans netwerk biedt het eigen netwerk de mogelijkheid om kennis & ervaringen uit te wisselen op het gebied van eten, drinken en cultuur door bijvoorbeeld: Spaanse wijnproeverijen, tapasavonden, reisadviezen Spanje/Latijns-Amerika, huur van woningen, en tips. Zie hiervoor de netwerkpagina en ook op Facebook.

Waar kun je nog meer voor terecht bij Spaans Netwerk?

  • correspondentie Spanje, Midden- en Zuid-Amerika
  • vertalingen (schriftelijk/internet e.d.)
  • gidsen (inhuur voor rondleidingen in het Spaans, Nederlands en Engels in Noord-Holland)
  • vertolken (inhuur voor vertaling van formele en informele gesprekken)
  • reisadvies (ondersteuning bij taal/cultuur gerelateerde reisvoorbereiding)

Om die reden is het bedrijf in 2010 opgericht door eerstegraads docente Spaans Sarinella Brussel-De Bruin. Zij is in 1997 afgestudeerd bij de Rijksuniversiteit Leiden, Studie Talen & Culturen van Latijns-Amerika, richting Management. Een studie waarin taal en cultuurgerelateerde vakken plaatsvonden in Leiden en managementgerichte vakken aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

In 2017/2018 heeft zij aan de Universiteit van Amsterdam haar eerstegraads bevoegdheid behaald (Leraar Voortgezet Hoger Onderwijs Spaans) bij de Interfacultaire Leraren Opleiding.

Spaans Netwerk is ontstaan uit de wens om met enthousiasme, plezier en ambitie de Spaanse taal en liefde voor Spanje en de landen in Midden- en Zuid-Amerika over te brengen en kennis te delen met beginners en gevorderden op basis van hun eigen kennis, ervaring en achtergrond.