21-05-2010 Spaans Netwerk geopend in Assendelft!

¡Hola!  In de afgelopen maanden ben ik Spaans Netwerk gestart! Een eigen bedrijf… met het idee dat het delen van enthousiasme, plezier en liefde voor de Spaanse taal & cultuur meer oplevert, dan in je eentje genieten van alles wat Spanje, Midden- en Zuid-Amerika te bieden heeft!

Bij Spaans Netwerk kun je privélessen Spaans volgen, niet alleen aan huis maar nu ook in de ruime en rustige cursusruimte op Industrieweg 13 in Assendelft. De lesruimte met landeninformatie, boeken en reissouvenirs spreekt de liefhebbers van de Spaanstalige regio’s vast & zeker tot de verbeelding…

Nieuw is dat vanaf september bij voldoende aanmeldingen op woensdagavond en vrijdag overdag de eerste cursus Spaans voor Beginners en/of Gevorderden start. Voor maximaal 4 deelnemers per groep. Lessen van 1 uur, voor de duur van 20 weken. Met deze wekelijkse cursus houd je zeker je heerlijke vakantiegevoel langer vast!

Ook voor zakelijke trainingen, workshops, vertalingen, taal & cultuurinformatie over Spanje, Midden- en Zuid-Amerika, tapas en wijnen.. & mucho más (=veel meer) ben je aan het juiste adres. Het netwerk biedt een inspirerend aanbod van mogelijkheden om je liefde voor Spaanstalige regio’s in de praktijk te brengen!

Neem regelmatig een kijkje op de website www.spaansnetwerk.nl voor ‘bruisende’ ideeën en informatie! Wil je nog meer weten of je aanmelden dan kun je het contactformulier via de site invullen of een mail sturen via info@spaansnetwerk.nl of mobiel via 06-81794661.

Ik houd je op de hoogte! Saludos y hasta la vista,

Sarinella

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>