Het Spaanse Netwerk

Des te meer zielen, des te meer vreugde! Oftewel, het delen van enthousiasme, plezier en liefde voor de Spaanse taal & cultuur levert meer op dan alleen genieten van alles wat Spanje en Latijns-Amerika te bieden heeft.. Samen een ”Spaans'” netwerk vormen!

Spaans Netwerk levert een bijdrage door bijvoorbeeld samen de groepslessen te vormen, jaarlijks de nieuwjaarsborrel te vieren, te adviseren bij taalreizen naar Spanje (bijvoorbeeld Salamanca), muziek, dvd’s en boeken/lesmateriaal uit te wisselen, tips voor een avondje uit te geven (concert, Spaanse avond, theater)…mee te denken met alle klanten met een warm hart voor Spaanstalige landen & culturen.

In 2014 zijn het weer niet alleen de cursussen zelf geweest die de cursisten enthousiast maken en inspireren, het zijn ook de kleine dingen er om heen, die het doen! O.a. de nieuwjaarsborrel met heerlijke vinos y tapas van De Keuken in, ijsjes eten bij O’Larry’s, Spaanse avond bij de Krokodil, groep cursisten open dag talenreis in mei 2013 naar Salamanca, cursisten volgen workshops bij Sabroso Tapas enzovoorts… Niet te vergeten al die cursisten die hun vakanties vol enthousiasme voorbereiden en vervolgens beleven in hun ideale Spaanstalige vakantieland en daar in de cursus weer over vertellen!

In 2015 zijn wij in september met een groep op studiereis naar Barcelona geweest: een fantastische ervaring!

Inspiratie kun je ook opdoen bij veel initiatiefrijke liefhebbers van Spanje en Latijns-Amerika, bekijk ze in het netwerk!

www.dekeukenin.nl de culinaire eetwinkel in het winkelcentrum van Saendelft van Ray & Daphne Heistek verkoopt overheerlijke tapas, cavas, wijnen uit Spanje!

Spaanse Sandalen

www.sabrosotapas.nl Overheerlijke & gezellig Tapas-workshops in Spaanse sferen voor groepen & privé bij Joke Brugemann-Kuyt  in Assendelft

DSCN1306.jpg

 

www.riotico.com voor een onvergetelijk tropisch verblijf in Costa Rica kun je terecht bij de Río Tico Safari Lodge van Miranda Kouwijzer & Cees van Vliet in Costa Rica

www.elhatsikidee.com Restaurant El Hatsikidee van Peter & Miranda van Drunen (uit Assendelft)  in Gran Alacant in Alicante, Spanje.

Kijk op www.salsa4fun.com van Jay & Marian in Amsterdam voor dansen in tropische sferen in Amsterdam en bij jou in de buurt!

¡Sí! en verbaas je over de vele salsa-workshops & lessen die je kunt boeken om je liefde voor cultuur & dans te uiten bij dé Salsa & Rueda School van Salsa4fun!

 

Wil je ook te vinden zijn in dit netwerk?

 

Wil je meer lezen over Spanje en Midden- en Zuid-Amerika? Dan kun je je bijvoorbeeld via facebook abonneren op diverse interessante sites, dan krijg je dagelijks via facebook berichtjes binnen met het laatste nieuws over Spaanstalige regio’s. Handig voor je Spaans!

Tips op facebook:

1. Het Spaans Verkeersbureau

2. MiddenAmerikaNL

3. El País digital

En je kunt natuurlijk ook de websites bezoeken van de bedrijven en contacten in het netwerk van Spaans Netwerk!