Spaans voor Kinderen

Wist je dat je bij Spaans Netwerk ook terecht kunt voor Spaans voor kinderen & tieners?

Jong geleerd, is oud gedaan… Een kind dat op jongere leeftijd bezig is met een vreemde taal, niet de moedertaal, leert vaardigheden aan waar het in de rest van zijn of haar leven plezier aan kan beleven. Van nature zijn kinderen nieuwsgierig en die nieuwsgierigheid kun je heel goed gebruiken om Spaans aan te leren. Op vakantie gaan naar een land waar Spaans gesproken wordt, is dan nog leuker!

DSC_0349 In overleg bepalen we welk lesmateriaal geschikt is voor jouw kind en gaan we van start met veelzijdige kleurrijke lesboeken gebaseerd op een combinatie van woordenschat met foto’s, beknopte grammatica, liedjes en spelletjes, aansluitend op de interesses en achtergrond van kinderen van alle leeftijden. Samen met de docente zoeken we naar de beste aansluiting qua lesmateriaal en invulling van de lessen voor jouw kind om het Spaans aan te leren.

In het cursuslokaal in Assendelft op Industrieweg 13, vlakbij sportcentrum De Club en de ingang van de Forbo, worden de lessen verzorgd. Privélessen en groepslessen voor kinderen zijn op afspraak mogelijk. Ook bij jullie thuis is mogelijk. Je kunt ook samen met je kind of gezin Spaanse les volgen, dubbel zo veel plezier!

Overdag of ‘s avonds zijn er diverse lestijden beschikbaar, ook flexibele dagen en tijden om rekening te houden met lesroosters en andere bezigheden.

Mocht je vragen hebben of willen informeren naar de mogelijkheden voor jouw zoon of dochter dan kun je informatie inwinnen bij Sarinella Brussel-De Bruin van Spaans Netwerk via 06-81746392.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>